UNDERHÅLLNING FÖR ALLA

Vi har jobbat med att boka underhållning till alla typer av arrangemang i många år. Hos oss behöver ni bara en kontakt för hela arrangemanget. Vi bistår med hela kedjan allt från planering till genomförande och uppföljning. Den tekniska expertisen och artistbokningen samt projektledning av kvällen är något som borgar för en kvalitetssäkrad kväll. Kontakta oss för att starta en dialog.

BANDET FIESTA


Boka Bandet Fiesta hos oss. Med fullt ös och härlig energi kommer dessa grabbar inte att lämna en människa oberörd. Med en härlig blandning från förr och idag kommer dom dra igång festen. Tillsammans med vår ljud-, ljus- & ledproduktion kommer ni få en fräck upplevelse.

Kontakta oss för mer information.

DISCJOCKEYS

Underhållning Hyr Dj Peter Siepen

De discjockeys vi erbjuder besitter en rutin som få andra kan leverera. Allt från funken på 70-talet till dagens elektroniska dängor, vi har en dj för varje tillfälle. Man kan med fördel kombinera en dj med en musiker t.ex. percussion eller saxofon för att höja stämningen till det där extra.

TRUBADURER & COVERBAND

Om ni känner för att ta festen till nästa nivå är livemusik den rätta vägen att gå. Vi bokar coverband / trubadurer / pianister / saxofonister. Genom åren har vi levererat till allt från firmafester på 70 st upp till 2000 st besökare.

SHOW & GALA

Boka en spektakulär live show med musik och teknik hos oss

Tillsammans med rutinerade samarbetspartners kan vi erbjuda er nyckelfärdiga showkoncept för en lyckad kväll. Detta är ett utmärkt sätt för att få en seriös och proffsig inramning på tillställningen. Er afton blir både  mer glamorös och unik vilket deltagarna kommer ta med sig. Här är det både full scenproduktion och konferencier som gäller.

ONE-STOP-SHOP

Tack vare vår maskinpark kan vi erbjuda en helhetslösning där vi tar ansvar från bokning av underhållning till genomförande och uppföljning. Vi ombesörjer att all teknik och alla artister och tekniker finns på plats och har det dom behöver så ni kan fokusera på er tillställning. Kort och gott vi fyller säcken och knyter ihop den åt er!

info@spotevent.se | 031-389 02 01 | Fältspatsgatan 6 421 30 Västra Frölunda | © Spotevent Production AB